lifestyle

Asclepois Industria Sanatatii - Mihai Neamtu

Canal 33 este noua statie de televiziune de business a Romaniei. Este o statie afiliata CNN fondata de Alexandru Raducanu.

Descriere

Mihail Neamtu ne vorbeste despre experienta domniei sale de trecere de la viata extrem de agitata si cu program haotic impusa de activitatea politica spre un stil de viata sanatos, pe care il exterseaza de doi ani de zile si este multumit de rezultatele obtinute. Puncteaza schimbarea de alimentatie si explica noul stil de alimentatie al domniei sale din timpul zilei, începând cu necesitatea micului dejun si continuând cu mici ”secrete” in timpul zilei - precum un shake proteic din fructe. De asemenea, insista pe necesitatea miscarii.
Educatia pentru miscare este - in opinia dlui Mihail Neamtu - in primul rand responsabilitatea parintilor, iar sportul este unul dintre elementele care cladesc caracterul copiilor. De asemenea, in acelasi registru al alimentatiei sanatoase, domnia sa insista pe nevoia de informare privind ceea ce contin alimentele si pe ceea ce inseamna o alimentatie echilibrata si sanatoasa.