lifestyle

Tradiţie şi modernism în noua arhitectură a oraşului. Nu doar o locuinţă, un statut

Canal 33 este noua statie de televiziune de business a Romaniei. Este o statie afiliata CNN fondata de Alexandru Raducanu.

Aţi simţit, fără îndoială, cel puţin o dată, că locuinţa în care tocmai aţi păşit este făcută pentru cei care locuiesc acolo, că îi reprezintă. Sunt spaţii cu o arhitectură particulară, cu care te identifici. În cazul proiectelor

Aţi simţit, fără îndoială, cel puţin o dată, că locuinţa în care tocmai aţi păşit este făcută pentru cei care locuiesc acolo, că îi reprezintă. Sunt spaţii cu o arhitectură particulară, cu care te identifici. În cazul proiectelor rezidenţiale premium acest sentiment este prezent aproape fără excepţie şi, încă de la prima vizionare, dacă rezonezi pozitiv, nu poţi să nu te gândeşti cum ar fi dacă locuinţa aceea ar fi a ta. Dincolo de spaţiul interior, la fel de importantă este zona exterioară, care ar trebui să vină în completare şi să conteze în momentul achiziţiei. Dacă un atribut definitoriu al unei locuinţe premium este amplasarea într-o zonă centrală a oraşului, menţinerea unui anumit stil specific zonei, chiar şi pentru ansamblurile nou construite, poate fi o notă de distincţie, dar şi de profesionalism şi atenţie la imaginea de ansamblu a cartierului, iar accentele sau detaliile de pe faţadă pot face cu succes trecerea de la vechi la nou.
mai mult