industrie

Un business adaptat constant clientului

Canal 33 este noua statie de televiziune de business a Romaniei. Este o statie afiliata CNN fondata de Alexandru Raducanu.

Cu o valoroasă experienţă profesională internaţională în domeniul marketingului acumulată în peste 20 de ani de leadership în domeniul FMCG, Mihaela Ungar a optat pentru sectorul oil&gas în anul 2013, alăturându-se grupului KMG Interna

Cu o valoroasă experienţă profesională internaţională în domeniul marketingului acumulată în peste 20 de ani de leadership în domeniul FMCG, Mihaela Ungar a optat pentru sectorul oil&gas în anul 2013, alăturându-se grupului KMG International, unul dintre cei mai mari jucători regionali în domeniu. A ocupat poziţia de Group Marketing and Corporate Communication Director al KMG International, apoi pe cea de Chief Marketing and Retail Officer ale multinaţionalei deţinute de compania naţională de petrol şi gaze din Kazakhstan, KazMunayGas. În prezent, Mihaela Ungar deţine funcţia de Chief Officer CEO Block şi coordonează departamentele de marketing, relaţii publice, comunicare internă şi resurse umane ale KMG International, grup cu aproximativ 7.600 de angajaţi la nivel global şi activităţi în 12 pieţe principale aflate pe 3 continente.
mai mult